Suspès el tobogan aquàtic de l’Espai Fil·loxera.

La Festa de la Fil·loxera del dijous 8 de setembre avança l’hora d’inici a les 21:45h

La foto es farà a les 10:30h a la Plaça de l’Ajuntament i el concert de Reggae per Xics començarà a les 11:30h, al pàrquing del Centre

Davant l’escenari d’alerta hidròlògica i la situació de sequera a Catalunya que es manté des de fa moltes setmanes, l’Ajuntament de Sant Sadurní i l’Associació Festa de la Fil·loxera han pres la decisió de suspendre el tobogan aquàtic urbà, que estava previst celebrar-lo el dissabte 3 de setembre, coincidint amb l’inici de la programació d’actes de les Fires i Festes. Es tracta d’una mesura consensuada, sensible a la situació actual i que vol reforçar el compromís sobre la necessitat de fer un ús i un consum responsable de l’aigua.

A causa d’aquesta suspensió, l’Associació ha avançat la fotografia del 30è aniversari de la Festa de la Fil·loxera Infantil al mateix dissabte, 3 de setembre, a les 10:30h a la Plaça de l’Ajuntament. A més, també s’avança, a les 11:30h, el concert de Reggae per Xics que tindrà lloc al pàrquing del Centre.

D’altra banda, i a causa de la retransmissió, televisiva, en directe de la Festa de la Fil·loxera del dijous 8 de setembre, l’inici tindrà lloc a les 21:45h, quinze minuts abans de l’hora prevista.

Situació d’alerta

Actualment hi ha un total de 279 municipis a Catalunya en situació d’alerta per sequera i que ja han adoptat una sèrie de limitacions, com la reducció de l’aigua en certs usos agrícoles, ramaders, industrials i recreatius.

El sistema Ter Llobregat – del qual depèn Sant Sadurní -, amb les reserves al 39%, continua en fase de prealerta i el govern no preveu adoptar canvis ni mesures en els propers dies.

Notícies relacionades