FAQ dels actes de la Festa de la Fil·loxera 2021

Cal tenir entrada per accedir a tots els actes?

No. Només es requerirà tenir entrada per accedir a la zona de restauració i al concert del grup de versions ‘The aguateques’ del dissabte 4 de setembre, a l’Esclat de Foc del dimarts 7 i a la Festa de la Fil·loxera en concert del dimecres 8. També és necessària l’entrada per la Festa de la Fil·loxera infantil del dia 8 al migdia.

Un cop accedeixi als recintes habilitats per cada acte, podré entrar i sortir els cops que vulgui?

No. L’entrada només és vàlida per accedir al recinte un sol cop. Si un cop a dins del recinte algú decideix sortir, no podrà tornar a entrar.

Les entrades són numerades?

No. Podràs seure a la cadira que vulguis sempre que estigui dins de la zona delimitada per la teva entrada.

Cal portar mascareta?

Sí. A tots els actes s’haurà de portar la mascareta correctament posada. Pels actes de foc, aquesta mascareta ha de ser ignífuga.

Podré consumir durant el concert del dia 4 si només tinc entrada per la zona de cadires?

No. En aquesta zona no es podrà accedir ni amb menjar ni amb beguda. Des d’aquest espai tampoc es podrà fer ús de la zona de restauració. I caldrà estar assegut a la cadira durant tot l’espectacle. Cal recordar que, si un cop s’hagi accedit a la zona de cadires es vol sortir del recinte, no es podrà tornar a entrar.

Si reservo entrada per la zona de restauració del concert, podré accedir a la zona on només hi ha cadires?

Sí. La mateixa entrada que et servirà per entrar a la zona de restauració et servirà per poder accedir a la zona de cadires, sempre i quan n’hi hagi de disponibles. Si tens entrada per la zona de restauració NO cal treure entrada per la zona de cadires. Fent això estaràs provocant que hi hagi persones que es quedin fora del concert.

Hi haurà un espai habilitat per poder-hi accedir, en cap cas s’ha de sortir del recinte per canviar de zona ja que un cop fora no es podrà tornar a entrar. Cal tenir en compte que un cop s’accedeixi a la zona de cadires no es podrà tornar a entrar a la zona de restauració.

Per l’Esclat de foc tinc entrada per la Zona A. Un cop hagi entrat podré canviar de zona per estar amb familiars/amics? Podré entrar per una zona que no sigui la meva?

No. Les tres zones on s’ubicarà el públic per l’Esclat de foc són independents entre elles. Tampoc es podrà entrar a una zona diferent per la qual es té entrada.

Haig d’anar protegit a l’Esclat de foc?

Sí. Tot i que és un acte estàtic, no cal oblidar que és un acte de foc i per tant cal anar protegit. Al programa del 40è aniversari i a les entrades amb les que entrareu al recinte trobareu totes les mesures que cal tenir en compte.

A l’Esclat de foc podré posar-me sota el foc?

No. Com ja hem dit és un acte estàtic. Tothom haurà d’estar a la seva cadira i la zona on hi haurà els elements de foc estarà degudament delimitada i separada del públic.

Tinc un balcó a la zona on se celebrarà l’Espai de foc, puc convidar-hi amics?

Cal tenir en compte que l’accés a alguns carrers estarà tallat i controlat. En qualsevol cas cal tenir en compte que és un acte de foc i no només cal protegir-se un mateix sinó també cal protegir l’habitatge.

És compatible assistir a l’Esclat de foc i al concert que es fa al recinte del CAP?

Sí. Amb l’Ajuntament hem acordat ajustar l’horari d’inici dels dos actes per compatibilitzar l’assistència a l’Esclat de foc i al concert.

Cal anar protegit del foc pel concert del dimecres 8 de setembre a la nit?

No entendríem un acte commemoratiu del 40è aniversari el 8 de setembre a la nit sense foc. Però en aquest acte no hi haurà la participació dels elements de foc.

Queden entrades per la Festa de la Fil·loxera infantil?

No. Les entrades per aquest acte es van començar a repartir a principis del mes d’agost i, al cap de poques hores, ja s’havien exhaurit totes les invitacions. En el cas que s’alliverin més cadires, es farà públic a través dels canals de comunicació oficials de l’Associació Festa de la Fil·loxera.

Si hi ha alguna afectació d’última hora, com ho sabré?

Comunicarem totes les novetats importants a través de les nostres xarxes socials (twitter, instagram i facebook), a més de la nostra pàgina web.

Notícies relacionades