T’esperem al Dinar del Brot el diumenge 11 de juliol a Espiells!

Un any més, amb el Dinar del Brot, donem el tret de sortida a la Festa de la Fil·loxera 2021. Per celebrar el 40è aniversari de la Festa hem escollit una ubicació molt especial: Espiells, envoltats de les vinyes on es va trobar la fil·loxera per primera vegada a la comarca. 

L’acte començarà a dos quarts d’una del migdia amb un vermut acompanyat de música en directe pel Bluebell Duet. Seguidament hi haurà l’acte de presentació de la samarreta i del programa 2021 amb els dissenyadors i protagonistes dels mateixos, que es podran adquirir durant la mateixa jornada. La presentació acabarà amb la tradicional tronada. Després del Dinar totes les persones que ho vulguin podran jugar al Quinto i guanyar productes de la Festa.

Amb la intenció de complir totes les mesures de la pandèmia, aquest 2021 l’Associació de la Festa de la Fil·loxera juntament amb La Llar del Pollastre ens encarregarem del menjar, la beguda i les postres. Els assistents haureu de portar plats, coberts, gots i copes. 

Els tiquets s’han de comprar a través de la Botiga Online dins de la pàgina web www.festadelafiloxera.cat o al CIC Fassina en els seus horaris d’obertura habituals. Els tiquets estaran disponibles fins al dijous 8 de juliol a les 23.55 h.

Endavant amb la Festa de la Fil·loxera!

Notícies relacionades