FESTA DE LA FIL.LOXERA

  PARTICIPACIÓ ADULTS 2023

  Per participar a la Festa de la Fil·loxera és obligatori ser soci.*

  Escampada i Festa de la Fil·loxera

  DADES PERSONALS

  Informació bàsica sobre Protecció de dades

  Responsable: ASSOCIACIO FESTA DE LA FIL.LOXERA

  Finalitat: Prestar els serveis sol·licitats i enviar comunicacions comercials

  Legitimació: Execució d’un contracte. Interès legitim de responsable. Consentiment de l’interessat.

  Destinataris: Estan previstes cessions de dades a: tercers països; tots els mitjans informatius que utilitza l’empresa per a la publicació de les activitats.

  Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats a la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a la direcció del responsable del tractament.

  Procedència: Del propi interessat.

  Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a les següents pàgines.

  1. Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

  ASSOCIACIO FESTA DE LA FIL.LOXERA G60944592 C/ MARC MIR, 15 – 08770 – SANT SADURNI D’ANOIA - BARCELONA

  2. Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

  A ASSOCIACIO FESTA DE LA FIL.LOXERA tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal dels serveis sol·licitats, així com enviar comunicacions comercials sobre els nostres productes i serveis.

  3. Durant quant de temps conservarem les seves dades?

  Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial, i en el seu cas, durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

  4. Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

  Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:

  • Execució d’un contracte: Prestació dels serveis sol·licitats
  • Interès legím del Responsable: Enviament de comunicacions comercials.
  • Consenment de l’interessat: Captació de les imatges per a la publicació en els mitjans informaus que ulitzi l’empresa tals com xarxes socials.

  5. A quins de stinataris es comunicaran les seves dades?

  Les dades es comunicaran als següents desnataris:

  • Tercers països
  • Interès legím del Responsable: Enviament de comunicacions comercials.
  • Tots els mitjans informaus que ulitza l’empresa per a la publicació de les acvitats, amb la finalitat de la comunicació d’imatges per als mitjans informaus d’empresa.

  6. Transfe rències de dades a tercers països.

  Estan previstes les següents transferències de dades a tercers països:

  • twier, amb la finalitat de Publicació d’imatges. La garana per a aquesta transferència s’ha establert a través de: Consenment explícit de l’interessat. Pot consultar informació adicional a: hps://twier.com/en/privacy.
  • Facebook, amb la finalitat de Publicació d’imatges. La garana per a aquesta transferència s’ha establert a través de: Consenment explícit de l’interessat. Pot consultar informació addicional a: hps://es-es.facebook.com/privacy/.
  • Instagram, amb la finalitat de Publicació d’imatges. La garana per a aquesta transferència s’ha establert a través de: Consenment explícit de l’interessat. Pot consultar informació addicional a: hps://instagram.com/about/legal/privacy.

  7. Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

  Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a ASSOCIACIO FESTA DE LA FIL.LOXERA estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.

  Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a què van ser recollides

  En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

  En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, ASSOCIACIO FESTA DE LA FIL.LOXERA deixarà de tractar les dades, llevat per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

  Podrà exercitar materialment els seus drets de la següent forma: dirigint-se a la direcció del responsable del tractament.

  Si ha donat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment donat en qualsevol moment, sense que això afecti a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada

  En cas de que senti vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.

  8. Com hem obtingut les seves dades?

  Les dades personals que tractem a ASSOCIACIO FESTA DE LA FIL.LOXERA procedeixen del propi interessat

  Les categories de dades que es tracten són:

  • Dades idenficaves
  • Direccions postals i electròniques
  • Informació comercial
  • Dades econòmiques

  No es tracten categories especials de dades personals (són aquelles dades que revelin l'origen ètnic o racial, les opinions polítiques, les conviccions religioses o filosòfiques, o l'afiliació sindical, dades genètiques, dades biomètriques dirigits a identificar de manera unívoca a una persona física , dades relatives a la salut o dades relatives a la vida sexual o l'orientació sexual d'una persona física).