PRESENTACIÓ ESPAI FIL·LOXERA

Espai Fil·loxera

Emocions, música, llum i foc a l’Espai Fil·loxera, una proposta singular de l’Associació de la Festa de la Fil·loxera i l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia per no perdre el groc de les Fires i Festes malgrat la situació sanitària actual.

La junta de l’Associació de la Festa de la Fil·loxera i l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia presenten pel 7 de setembre l’Espai Fil·loxera, una proposta singular pensada especialment per a la situació sanitària actual. Un espectacle amb inscripció prèvia que comptarà amb la participació dels elements de la Festa de la Fil·loxera, però amb un format diferent i acompanyats d’expressions culturals i artístiques diverses, en una vetllada plena d’emocions, música, llum i foc.

La tradicional Festa de la Fil·loxera va quedar anul·lada a l’assemblea extraordinària del passat 22 de juliol i segueix suspesa a tots els efectes. Des d’aleshores entitat i ajuntament han estat treballant per tal de trobar un espai pel característic groc de les Fires i Festes malgrat la situació actual. L’Espai Fil·loxera tindrà lloc al solar que hi ha entre el carrer Gelida i l’avinguda Francesc Macià (al costat del CAP) des de les 22.00h.

L’assistència a l’acte no serà lliure i anirà associada a una inscripció prèvia al Casal d’entitats (c/ Campanar) a partir de dilluns 31 d’agost de 10.00h a 13h i de 16h a 19h fins el 4 de setembre. A partir del dia 4 les reserves es podran fer online a la pàgina web www.santsadurni.cat. L’aforament serà limitat i per ordre estricte d’inscripció a la web. Tot allò que passi a l’Espai, serà retransmès digitalment per les xarxes de l’entitat per tal que cap sadurninenc en quedi al marge. 

L’Espai Fil·loxera és un espectacle únic i excepcional adaptat expressament a la situació sanitària actual. Això no obstant, tot i  els esforços de l’entitat i l’ajuntament, a hores d’ara no és possible garantir al 100% la viabilitat de l’acte, ja que seran les autoritats sanitàries les que en tindran l’última paraula.

Notícies relacionades