La Fil·loxera i el Noia Freixenet s’uneixen per continuar sumant èxits

L’Associació Festa de la Fil·loxera i el Club Esportiu Noia Freixenet han presentat el nou stick amb què el club sadurninenc promocionarà la Festa de la Fil·loxera durant el tram final de la Parlem Ok Lliga i la Copa del Rei.

El president de l’Associació, Èric Rojano, amb el president del Noia Freixenet, Josep Maria Ribas, i els jugadors Aleix Esteller i Xavi Costa

Amb aquesta acció les dues entitats volen tornar a unir els esforços necessaris per enfortir dos dels trets característics de Sant Sadurní d’Anoia a nivell esportiu i cultural: l’hoquei patins i la Festa de la Fil·loxera.

En el marc d’aquesta col·laboració, l’Associació Festa de la Fil·loxera participarà, aquest dissabte, a l’acte d’inauguració de la nova pista exterior d’hoquei de l’Ateneu, com a prèvia del partit entre el Noia Freixenet i el PAS Alcoi, corresponent a la 20a jornada de la Parlem Ok Lliga. La cerimònia d’inauguració començarà a les sis de la tarda, tot i que des de dos quarts de cinc ja hi haurà partits de la categoria prebenjamí.

L’Associació Festa de la Fil·loxera és l’entitat encarregada d’organitzar la Festa que se celebra cada 7 i 8 de setembre a Sant Sadurní. Amb 1.300 socis, l’entitat sadurninenca té la finalitat de commemorar d’una manera lúdica i festiva el fet històric de la plaga que a finals del segle XIX va arrasar les vinyes del municipi.

Notícies relacionades