La distribució d’entrades pels actes de la Festa de la Fil·loxera començarà dilluns 30 d’agost a les deu del matí i serà esglaonada

Aquest proper dilluns, 30 d’agost, a partir de les deu del matí, es començaran a distribuir les entrades pels actes de la Festa de la Fil·loxera que tindran lloc en el marc de les Fires i Festes d’aquest 2021. Totes les entrades són gratuïtes i es podran adquirir a la pàgina web www.santsadurni.cat/fires2021.

A més, i amb l’objectiu de facilitar l’assistència als tres esdeveniments programats pels quals s’ha fer la reserva prèvia d’entrada, la distribució es farà de forma esglaonada al llarg del matí. A tots els actes, les entrades es divideixen en zones però, dins d’aquestes, les entrades no són numerades.

Dissabte 4: concert amb el grup ‘The Aguateques’

Les primeres entrades que es distribuiran el dilluns, a les deu del matí, seran les del concert amb el grup de versions ‘The Aguateques’ del dissabte 4 de setembre, a dos quarts d’onze de la nit, al pàrquing del Centre. 

Per aquest acte, es podran adquirir dos tipus d’entrada. El primer serà per accedir directament a la zona de cadires, frontal a l’escenari, i que obrirà portes una hora abans de l’inici del concert, a les 21.30h. Qui accedeixi a aquesta zona no podrà consumir durant el concert ni accedir a la zona de restauració.

La segona tipologia d’entrada és, precisament, per accedir a la zona de restauració que s’ubicarà al mateix pàrquing del Centre i que obrirà portes a les set de la tarda. La visió del concert des d’aquesta zona és limitada per les pròpies característiques del pàrquing. Amb la mateixa entrada es podrà accedir lliurement a la zona de cadires, sempre i quan n’hi hagi de disponibles, però no es permetrà el retorn a la zona de restauració.

L’accés serà únic i es farà a través de la rampa d’accés al pàrquing del Centre.

Dimarts 7: Esclat de Foc

El segon bloc d’entrades, que es començarà a distribuir el dilluns a les onze del matí, és el que permetrà l’accés a l’Esclat de Foc del dimarts 7 de setembre a les 21:30h a la Rambla de la Generalitat. L’accés al recinte serà a partir de les 20:30h, una hora abans de l’esdeveniment.

En aquest acte, el públic assistent es distribuirà en tres zones, independents cadascuna d’elles. L’accés a la zona A es farà per la Rambla de la Generalitat a l’alçada del carrer Tinent Coronel Sagués; mentre que l’accés a la zona B es farà pel carrer Tarragona a l’alçada del passatge Sant Jaume; i, l’accés a la zona C es farà per la Rambla de la Generalitat, a l’alçada del carrer Barcelona.

Tot i ser un acte estàtic, l’Esclat és un espectacle de foc. Per assistir-hi és imprescindible portar roba i complements de cotó: mocador al coll, barret o gorra de foc. Cal anar degudament protegit del foc. 

Dimecres 8: La Festa de la Fil·loxera en concert

Les últimes entrades en distribuir-se (dilluns 30 a les dotze del migdia) seran les del concert que tindrà lloc dimecres 8 de setembre a les 22h a la Plaça de l’Església. L’accés al recinte començarà a les 21h, una hora abans de l’inici del concert.

En aquest acte totes les cadires estan ubicades en una única zona i l’accés al recinte es farà pel carrer Mossèn Fontanilles.

L’Associació Festa de la Fil·loxera publicarà totes les novetats dels actes  que sorgeixin a través de les seves xarxes socials (twitter, instagram i facebook), a més de la pròpia pàgina web, on s’ha publicat una relació de dubtes i respostes en relació als diferents actes que s’organitzen en el marc de les Fires i Festes d’aquest 2021.

La Festa de la Fil·loxera d’aquest 2021 compta amb el suport institucional de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, la Diputació de Barcelona, l’Agrupació de Bestiari Festiu de Catalunya i el patrocini de Serveis Mèdics Penedès, Cal Blay, Vilomara & Associats, Juvé & Camps, Infersa, Ànima d’esports, La Llar del Pollastre, Ofiservei, Llopart, Esparo Arquitectes, Transports A. Plazas, Can Sumoi, Kids & Us i Recaredo.

Notícies relacionades