Inscripcions i cursos 2021

Des del dimecres 21 i fins el divendres 23 de juliol s’obriran les inscripcions per participar a la Festa de la Fil·loxera 2021, any del 40è aniversari. 

Per primera vegada aquestes inscripcions es faran online a través de la nostra pàgina web www.festadelafiloxera.cat.Totes aquelles persones que no puguin fer-ho online, podran fer-ho presencialment al Casal d’Entitats el dijous 22 de juliol de 18h a 20h.

Festa Adults: 

Les persones majors de 18 anys i que vulguin participar a la Festa hauran d’escollir a quin dels elements ho volen fer cadascun dels dos dies: el dimarts 7 (Escampada) i el dimecres 8 (Festa de la Fil·loxera). 

A més, totes aquelles persones que han participat o que vulguin fer-ho a partir d’ara donant un cop de mà amb altres tasques durant la Festa (servidor, descarregadors, carro…) hauran d’escollir a quin grup volen ajudar. Un cop es creïn els grups de participants caldrà que s’informi als respectius caps de colla d’aquesta voluntat. Per exemple: 

Si l’Albert vol ser descarregador dels Ceps, s’inscriurà al grup de Ceps. 

Si la Pilar vol portar el carro de les Fil·loxeretes, s’inscriurà al grup de Fil·loxeretes. 

Festa Infantil: 

Volem recordar que segons el nou marc regulatori és obligatori que els participants amb elements de foc tinguin 10 anys o més el 8 de setembre del 2021. En cas contrari, els infants podran participar a la resta de balls sense foc, segons correspongui:

Les Larves, nascuts entre el 2014 i 2016 ambdós inclosos. 

 Els Pagesos, nascuts fins al 2017 inclòs. 

 Els Timbalers, nascuts fins al 2017 inclòs.
 Informació per a les persones que hagin de fer el curs de foc:

  • Infantil (per a participants a la Festa de la Fil·loxera Infantil d’entre 8 i 14 anys. Els menors de 8 anys no han de fer el curs)
  • Adult (per a participants que siguin majors de 14 anys)

Als cursos només hi podran participar els socis de l’Associació Festa de la Fil·loxera.

Dies i hores del curs: divendres 23 i dilluns 26 de juliol a les 19.30h del vespre.

 Lloc: Casal d’Entitats de Sant Sadurní. Carrer Marc Mir, 15.

Inscripció: cal enviar un correu electrònic a cursos@festadelafiloxera.cat amb les dades personals i el dia que es vol fer el curs.

*Si no hi ha un mínim de 5 inscrits per una sessió, l’Associació la podrà suspendre, previ avis als inscrits.
 

Endavant amb la Festa de la Fil·loxera!,
 

La Comissió

Notícies relacionades