La Festa de la Fil·loxera crea l’Escampada Juvenil

La Festa de la Fil·loxera crea l’Escampada Juvenil per donar resposta a l’alta demanda de joves fil·loxeraires

  • Se celebrarà dissabte 31 d’agost coincidit amb l’Espai Fil·loxera
  • S’hi poden inscriure els joves d’entre 14 i 17 anys

Amb la voluntat de donar resposta a l’alta demanda de joves fil·loxeraires, la Festa de la Fil·loxera de Sant Sadurní d’Anoia ha creat l’Escampada juvenil que tindrà lloc dissabte 31 d’agost a la nit dins dels actes de l’Espai Fil·loxera.

Les inscripcions per a poder-hi participar s’obriran aquest dimecres a les 16h a https://www.festadelafiloxera.cat/inscripcions-juvenils-2024/ i estan dirigides als joves d’entre 14 i 17 anys. Cal tenir en consideració que tant el menor com, almenys, un dels seus tutors legals han de ser socis de l’Associació i que han d’haver passat el curs de foc.

L’Escampada Juvenil és una evolució de la Festa Juvenil que es va celebrar l’any passat el dia 8 de setembre al migdia. L’alta demanda de persones per poder-hi participar ha causat que l’Associació hagi volgut preservar l’essència de la Festa de la Fil·loxera Infantil i, alhora, donar cabuda a tots aquells joves que no poden participar amb elements de foc la nit del 8 de setembre.

Les places s’adjudicaran per estricte ordre d’inscripció fins a completar les 40 places de fil·loxeretes i les 40 de ceps.

L’Escapada Juvenil començarà al Parc de la Rambla i passarà per la Rambla Generalitat, pel carrer Narcís Viader i Escayola, carrer Hospital, plaça de l’Ajuntament, carrer Doctor Escayola, carrer Montserrat i tornarà a la Rambla Generalitat, que és on acabarà.

Notícies relacionades