Especial Dinar del Brot 2020

El Dinar del Brot és l’acte anual en què, fa més de vint anys, la Festa de la Fil·loxera presenta públicament els dissenys de la samarreta i del cartell de cada edició. Aquest 2020, però, la pandèmia ens ha obligat a haver de replantejar el format tradicional de l’acte. És per això que des de l’entitat vam decidir no rendir-nos i fer un pas endavant: si els sadurninencs no podien venir al Dinar del Brot, el Dinar del Brot aniria a casa seva.

Així doncs, l’edició 2020 d’aquest acte emblemàtic la vam fer mitjançant l’emissió en directe a la xarxa. L’streaming, va començar amb un impactant muntatge audiovisual dels elements i la plaça de la nostra festa, unes imatges que, a més, ens han acompanyat al llarg dels actes d’aquesta dissortada edició. Acte seguit, vam resseguir la història recent amb els dibuixos draw my life de l’Ana Felipe, acompanyats de la veu en off de l’Ona Martí. Elles, van donar l’entrada a la composició de vídeos de sadurninencs que es passaven la tan nostrada samarreta groga, fins arribar al taller de confecció, on l’Albert Pintado, dissenyador i fabricant de les samarretes ens la va presentar.

Per últim, l’emissió va acabar amb una presentació del cartell ben original: unes mans encaixaven les peces d’un trencaclosques fins a formar-lo. A mesura que s’unien les peces, es deixava veure la imatge de la Festa de la Fil·loxera 2020 i aconseguíem simbolitzar la força, tan necessària actualment, de l’encaix de que uneix la nostra festa tradicional amb el conjunt de vilatans de Sant Sadurní.

Reviu aquest dinar del brot 2020 tan especial un altre cop fent clic al següent enllaç!
https://www.youtube.com/watch?v=4qtMmDG19AE&feature=youtu.be&ab_channel=Associaci%C3%B3FestadelaFil%C2%B7loxera

Notícies relacionades