Loading Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest Esdeveniment ja ha passat.

Escampada de fil·loxeretes

7 de setembre de 2022, 23:00 - 23:59

|Event recurrent (Veure tots)

An event every year that begins at 23:00 on of [month], repeating indefinitely

Les 30 fil·loxeretes arriben a Sant Sadurní preparades per atacar els carrers de la vila, organitzades en dos grups, comencen el seu atac per dos itineraris diferents. Es reagrupen a mig camí del recorregut on realitzen el primer assalt conjunt contra la població. Acabat aquest primer atac continuen el seu recorregut per trobar-se amb la Fil•loxera i els Ceps, que les esperen a l’Era d’en Guineu, per acabar l’escampada amb l’atac final.

RECORREGUT 1: Castelló, Mallorca, Barcelona, Rambla Generalitat, Anselm Clavé, Raval, Josep Rovira, Sant Antoni per finalitzar a l’Era d’en Guineu

RECORREGUT 2: Castelló, Montserrat, Dr. Escayola, Hospital, Francesc Moragues per finalitzar a l’Era d’en Guineu

Hora d´inici: després del Castell de Focs

Lloc: C/ Castelló entre els carrers Mallorca i Montserrat

Per participar en els espectacles de foc és imprescindible portar roba i complements de cotó: mocadors al coll, barret o gorra de foc. En cap cas s’ha de llançar aigua als participants atès que la pólvora és imprevisible i s’ha d’evitar que els nens i les nenes se situïn a l’abast del foc. Es pot participar ballant, però sense agafar o estirar els participants, especialment si aquests porten elements de foc.

Tot el públic que participa en aquests actes en què hi ha foc és el responsable primer i únic dels accidents que puguin succeir.

És necessari protegir cases, edificis i locals situats durant el recorregut de la trobada, a causa de la presència d’elements de foc.

Detalls

Data:
7 de setembre de 2022
Hora:

Lloc de l'esdeveniment

Carrer Castelló
Carrer Castelló
Sant Sadurní d'Anoia, Barcelona 08770 Espanya
+ Google Map