Logo infantil

El mes de setembre començarà amb un cap de setmana solidari i ple d’aniversaris fil·loxeraires

Descarregar arxiu adjunt

L’Associació Festa de la Fil·loxera començarà el mes de setembre amb força. Divendres 1 de setembre s’iniciarà el que ja es coneix com a cap de setmana de la ‘Fil·loxera solidària’ i que comptarà, també, amb la celebració del 25è aniversari de la Festa de la Fil·loxera infantil i el 15è aniversari de la Fil·loxera dels Avis.

Com ja és tradició, l’Associació Festa de la Fil·loxera donarà el tret de sortida a les Fires i Festes de Sant Sadurní d’Anoia amb la Festa Final dels Tallers de la Fil·loxera, que tindrà lloc el divendres 1 de setembre a les sis de la tarda a la plaça de l’Ajuntament. A més, com tot aniversari, l’Associació plasmarà aquesta efemèride amb una fotografia a la plaça de l’Ajuntament. La participació és oberta a tots els nens que hi assisteixen amb alguna de les samarretes grogues de la Festa.

Però els actes no s’aturen aquí. L’endemà al matí (11 h), també a la plaça de l’Ajuntament, els més petits del poble podran jugar amb els inflables i participar als tallers que s’organitzaran.

Els actes de la ‘Fil·loxera solidària’ continuaran a la nit del mateix dissabte amb un renovat Sopar de la Gàrgola, amb uns preus més populars (10 € pels adults i 5 € pels infants). El ‘Pa amb tomàquet de la Gàrgola’ es farà a l’Era d’en Guineu ja que la plaça de l’Església estarà ocupada pels actes del 25è aniversari de la Festa de la Fil·loxera infantil. A més, des de la organització s’ha escollit aquest emplaçament ja que és un lloc emblemàtic en el que va ser la lluita contra la plaga de la fil·loxera i és on, any rere any, finalitza l’Escampada de Fil·loxeretes del 7 de setembre.

Viu la Festa com els grans

Un dels plats forts d’aquest 2017 serà, sens dubte, la celebració del quart de segle de la Festa infantil. Més enllà de la Festa que s’organitza cada 8 de setembre al migdia, l’Associació ha volgut donar la possibilitat que els més petits puguin viure una Festa com la dels grans: amb la baixada des de Cal Ritu i la representació -triomf final inclòs- a la plaça de l’Església. Serà el dissabte 2 de setembre a les vuit del vespre.

Des de dues hores abans, tots els elements estaran plantats a la plaça de l’Ajuntament i, la representació a la plaça de l’Església serà una adaptació que comptarà amb la col·laboració del grup teatral Un Pam i Dos Dits.

15 anys apropant la Festa als més grans

Com cada any, i ja en van quinze, el diumenge previ a la Festa estarà marcat per la Fil·loxera dels Avis, que se celebra a les sis de la tarda. Aquesta és una versió reduïda de la Festa que es fa a la Casa dels Avis i a la Residència de Dia de l’antic Hospital, amb l’objectiu que les persones més grans de la vila també puguin gaudir de la Festa. L’Associació té previst celebrar aquest aniversari amb una petita sorpresa durant l’acte.

 • patrocinadors

  Logo montserrat fondo vermell Finques pardas Transports plazas 2
 • patrocinadors

  Banner recaredo Infersa 2 Logo llopart cava des de 1887  web copia
 • patrocinadors

  Estem per tu Kids and us Banjara
 • patrocinadors

  Sitec
 • Col·laboradors i associats

  Tripijocs Logo lecegui Mon del cava Piccarolo Anunci filo Cal miquelo
 • Col·laboradors i associats

  Vilomara associats Gr fiques mateu 2 Cristina viladoms 2 Sky Arseni Rubio julve
 • Col·laboradors i associats

  Mirambell Img 20180920 wa0011 Captura de pantalla 2016 06 01 a les 19.55.26 Logo im 10 Captura de pantalla 2016 06 02 a les 22.40.11 Desatascosmontane
 • Col·laboradors i associats

  La foto Tintoreria femnet Sattva Flx anunci 50  ssaps nome%cc%81s web L expres La perla
 • Col·laboradors i associats

  Captura de pantalla 2013 08 26 a las 09.56.20 Simon coll Gravotecnic Logotip 2 dolors munne ptica sant sadurn Agusti torello
 • Col·laboradors i associats

  Atroca Calferuok Carafi4ok Web en construcio Logo Taps de suro
 • Col·laboradors i associats

  Farmacia anna ferrer Logo Captura de pantalla 2016 06 01 a les 19.44.30 Monicamateo V%c3%admets 41353 106637402727749 5988783 n
 • Col·laboradors i associats

  Decavi 2 Captura de pantalla 2016 06 02 a les 22.34.27 Flx anunci 50  pintures janer nome%cc%81s web
El nostre butlletí

Vols mantenir el contacte amb nosaltres?
Subscriu-te al nostre butlletí i t'enviarem periòdicament aquella informació que considerem important.

Propers events
El programa de la festa
Large 0001