Aftermovie de la 42a Festa de la Fil·loxera

L’Associació Festa de la Fil·loxera ha estrenat, avui dimecres al vespre, l’aftermovie de la 42a Festa de la Fil·loxera.

Per primera vegada, l’Associació publica un document audiovisual d’aquestes característiques amb imatges de la Festa de l’any.

La publicació d’aquest aftermovie referma el treball de l’Associació de voler promocionar no només la Festa de la Fil·loxera sinó també la cultura popular de Sant Sadurní d’Anoia. Mostra d’això és que el passat 8 de setembre, i per segon any consecutiu, la Festa es va retransmetre en directe per 20 televisions locals de la Xarxa de Televisions Locals amb la producció de Penedès TV. La retransmissió va permetre que uns 12.000 aparells de televisió es connectessin amb la Festa, a més de totes aquelles persones que ho van seguir per streaming.

L’aftermovie, editat per l’Associació, s’ha fet amb imatges de Penedès TV i drone Blessed FPV exclusivament de la Festa de la Fil·loxera d’aquest 2023.

Amb la publicació d’aquest aftermovie, l’Associació Festa de la Fil·loxera vol tornar a donar les gràcies a tots aquells socis, persones, institucions, patrocinadors, col·laboradors i proveïdors que, un any més, van fer possible que la Festa de la Fil·loxera del 7 i 8 de setembre, a més dels actes paral·lels que es van organitzar, es poguessin celebrar.

Notícies relacionades